ZIemassvētku tirdziņš
(13.12.18)

 Krāslavas TIC aicina:

Vai jūti gaisā Ziemassvētku smaržu? Tie patiešām ir pavisam tuvu... Visapkārt jūtama patīkama rosība un kņada. Šīm pirmssvētku dienām piemīt īpaša noskaņa, un visi kopā mēs šo laiku varam padarīt vēl skaistāku. 

22.decembrī no plkst. 15:00 līdz 18:00 lielais Ziemassvētku jampadracis norisināsies Krāslavas grāfu Plāteru pils kompleksā.
Kas šeit notiks?  

Ziemassvētku tirdziņšbūs iekārtots renovētajos pils kompleksa staļļos. Tur tagad ir ļoti mājīgi un silti. Tieši tā, kā tam ir jābūt Ziemassvētkos. Tirdziņa piedāvājumā atradīsi dāvanas saviem mīļajiem: pašdarinātas sveces, ziepes, keramikas izstrādājumus, dažādus Ziemassvētku rotājumus un dekorus, adījumus, tamborējumus, rotaslietas no visdažādākajiem materiāliem, kokgriezumus, kā arī cita veida rokdarbus un suvenīrus. Tāpat tirdziņā būs iespēja iegādāties gardumus svētku galdam pašceptu maizi, pīrādziņus, cepumus, mājas sieru, gardum gardu medu, kūpinātas zivis un gaļu, dabīgu marmelādi, ekoloģiskas sulas un ābolus, aromātiskas tējas. Būs padomāties arī par tiem, kam garšo alus un vīns. Turklāt karstvīna glāzi varēs iegādāties un nobaudīt uz vietas. Tāpat arī siltu zupiņu un tēju.

Renovētajos staļļos darbosies fotokluba "Zibsnis" Ziemassvētku fotostūrītis. Bet par Ziemassvētku noskaņu rūpēsies Krāslavas vietējo entuziastu folkloras kopa Ilzes Mežnieces vadībā.  

Krāslavas TIC 2.stāvā darbosies Piparkūku cepšanas un rotāšanas darbnīca un Eglīšu rotājumu darināšanas darbnīca bērniem un svētku egles greznošana.